Gå videre til innholdet

Følg oss!

SALG PÅ BOOMERANG.NO | 20 - 50 % på utvalgte varer

Kontakt oss

Om Oss

Velkommen til Boomerang Fredrikstad, en motebutikk midt i gågata i Fredrikstad! Vi har vært i drift siden 1978 og er stolte av å være en av de mest anerkjente klesbutikkene i området. Vi tilbyr det siste innen klesmote for både henne og han, og vi legger stor vekt på anerkjente merkevarer, høy kvalitet og personlig service.

Vi har et bredt utvalg av klær og tilbehør fra både lokale og internasjonale merkevarer, og vi er alltid på utkikk etter nye og spennende produkter for å gi våre kunder den beste opplevelsen av klesmote. Hos oss finner du alt fra klassiske plagg til moderne og trendy klær.

Vår kundeservice er en av våre hovedprioriteter, og vi vil alltid gi deg den beste personlige servicen når du besøker vår butikk. Våre erfarne og hjelpsomme medarbeidere vil hjelpe deg med å finne det som passer best for deg. Vi tror at en god kundeopplevelse er avgjørende for å bygge en lojal kundebase, og derfor strekker vi oss alltid ekstra langt for å gi våre kunder en flott shoppingopplevelse.

Som en del av Fredrikstad ønsker vi å være en positiv bidragsyter til samfunnet. Vi er stolte av å være en motebutikk midt i gågata, og vi ønsker å tilby våre kunder det beste av det beste når det kommer til klesmote og shoppingopplevelser. Vi er alltid åpne for tilbakemeldinger og forslag fra våre kunder, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår butikk!

Instafeed