Gå videre til innholdet

Følg oss!

Følg oss på sosiale medier @BoomerangFredrikstad

Kontakt oss

Kundeklubb

VELKOMMEN TIL KUNDEKLUBB HOS BOOMERANG

Boomerang har siden 1978 tilbudt det siste innen klesmote for både henne og han. Når du handler hos Boomerang legger vi stor vekt på anerkjente merkevarer, høy kvalitet og personlig service. Vi ønsker å gi deg en sømløs kjøpsopplevelse, enten du handler i fysisk butikk eller på nett.

Som medlem hos oss opparbeider du deg bonuspoeng på alle dine ordinære kjøp. I tillegg ønsker vi at den trofaste kunden skal få det lille ekstra og virkelig føle hvor viktig nettopp DU er for oss.
Du tjener 5% bonus på alt du handler av ordinære varer. Poengene omdannes til penger du kan bruke på ditt neste kjøp i butikk og på www.boomerang.no

1 poeng = 1 krone

20 poeng = 20 kroner

250 poeng = 250 kroner


 EVENTER, NYHETER OG SALG

I løpet av året er det alltid gøy å finne på noen ekstra aktiviteter og arrangementer. Som medlem av vår kundeklubb vil vi sende deg invitasjon til disse mulighetene, og du vil være den første vi forteller det til.

Vi gir også alle våre medlemmer tilgang til pre-sale.

 

 

EKSKLUSIVE KAMPANJETILBUD OG NYHETSBREV

Vi holder oss alltid oppdatert, og det skjer ofte noe nytt og inspirerende. Og du som medlem er alltid først til å få de siste nyhetene. I tillegg vil du motta eksklusive kampanjetilbud, nyhetsbrev og rabattkoder som du kan bruke i butikken i Fredrikstad eller i nettbutikken.

 

 

 

Instafeed