Gå videre til innholdet

Følg oss!

SALG PÅ BOOMERANG.NO | 20 - 50 % på utvalgte varer

Kontakt oss

Vinterjakker til Herrer - 2023

ubr jakke

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å oppgradere garderoben med varme og stilige jakker. I dette innlegget vil vi gå gjennom fem fantastiske jakker som ikke bare vil holde deg varm, men også vil løfte din stil til et nytt nivå. Først ut er Regulator Parka fra norske UBR.

1. UBR Regulator Parka: Allsidighet møter Eksklusivitet

Norske UBR er kjent for sitt engasjement i å produsere ytterplagg som oppfyller høye krav til funksjon, kvalitet, og design. Det er derfor ingen overraskelse at deres Regulator Parka i klassisk sort farge er et utmerket valg for den stilbevisste mannen denne høst- og vintersesongen.

Regulator Parka

Produktdetaljer
 • Materiale: Plagget er produsert i en eksklusiv, japansk laminert syntetisk vev, som er både varmende og vanntett, med en imponerende vannsøyle på 20.000mm.
 • Fôr: Utstyrt med Primaloft-fôring, et syntetisk dunmateriale med høykvalitetsegenskaper som tilbyr optimal varme samt vind- og vannavvisende mikrofiber, holder det deg varm og tørr under selv de mest utfordrende værforhold.
 • Lommer og Detaljer: Jakken kommer med fire praktiske lommer i front, samt innerlommer for å oppbevare dine verdisaker. Den avtagbare hetten, som festes med knapper, gir både funksjonalitet og stil.
 • Design: Med UBRs klassiske logo elegant plassert på brystet, skulderen, og på ermen, gir denne jakken et sofistikert og moderne preg.
 • Kombinasjonsmuligheter: Dens allsidighet gjør at den kan kombineres like fint med jeans som med en skreddersydd dress, noe som gjør den til et must-have i enhver manns garderobe.
  Stil og komfort i ett

  Med Regulator Parka, kan du uten problem kombinere stil og komfort. Det klassiske sorte designet gjør at den passer til et mangfold av antrekk, enten du er på vei til kontoret eller skal ut på byen med venner.

   

  2. Dunjakke: Eleganse Møter Funksjonalitet

  Hetregó er kjent for sine innovative design som blandes med klassiske stiler. Deres Joseph khaki dunjakke er ingen unntak, og tilbyr en sømløs blanding av elegant kåpestil kombinert med dunpolstring og horisontal quilting.

  HETREGÒ Joseph Khaki

  Produktdetaljer
  • Moderne Stil – Dette plagget representerer en fengslende kombinasjon av tradisjonell eleganse og moderne stil, gjør den til det ideelle valget for pendlere og globale travere.
  • Allsidighet i Matchingen – Den khaki fargen gir en allsidig bakgrunn som er lett å matche med et hvilket som helst antrekk, enten det er formelt arbeidstøy eller en casual jeans og chino kombinasjon.
  • Lukkemekanisme – Frontlukkingen med en kombinasjon av glidelås og knapper, gir en trendy og praktisk detalj.
  • Lommedesign – Utstyrt med paspolerte lommer og innerlommer med glidelås for sikker oppbevaring av dine personlige eiendeler.
  • Hette og Krage – Den avtakbare hetten med avtakbar krage og elastiske snorer gir tilpasset beskyttelse og stil.
  • Logodetalj – En subtil, men stilfull touch er tilført med Hetregó-logoen plassert på venstre lomme.
  • Stoff og Fylling – Jakken er laget med mekanisk og slitesterkt bi-stretch stoff som sikrer optimal bevegelse og elastisitet. Den er dunpolstret, med en blanding av 88 % nylon og 12 % elastan, med et 100 % polyesterfôr og 90 % dunfylling, noe som sikrer vanntett ytelse og varme.

  Dette gir ikke bare en varmende effekt, men sikrer også at plagget er dunbestandig og vanntett, noe som gjør det til en perfekt ledsager i kaldt og fuktig vær.


  3. J.Lindeberg Holger Melton-Frakk: Vinterens Må-Ha plagg

  Denne overdådige frakken, hentet fra J.Lindebergs anerkjente kolleksjon, er en fullstendig manifestasjon av hva ekte håndverk og design skal representere. Den flatterende slanke passformen, kombinert med enestående materialer, gjør den til et tidløst tillegg til din vintergarderobe.

   

  J.LINDEBERG HOLGER MELTON COAT

  Produktdetaljer
  • Skallstoff fra InTesPra: Denne frakken er produsert med premium skallstoff hentet fra den kjente italienske fabrikken, InTesPra, noe som sikrer høy kvalitet og holdbarhet.
  • Lukkemekanisme: Sentralisert knappelukking foran gir frakken et strømlinjeformet og moderne utseende.
  • Lommer: Utstyrt med to praktiske håndlommer, en brystlomme, og to innerlommer, frakken sørger for at du har rikelig med plass til å oppbevare dine essensielle ting som lommebok eller telefon på en sikker måte.
  • Komfort og Stil: Helfôret for komfort og stil, frakken lover å holde deg varm uten å kompromisse med stilen din.
  • Ventilasjon: Midt bak ventilasjon sørger for bedre luftstrøm, noe som gir en behagelig bæreopplevelse selv på de kaldeste dagene.
  • Merkevareprang: Merkede knapper legger til en eksklusiv touch til denne
  • allerede stilig frakk.
  • Ribb Innvendig Krage: Tilføyer en dash av stil og komfort, og sørger for at du holder deg varm fra halsen og ned.

  4. J.Lindeberg Creek Down Jacket: Din Vinteraktivitets Partner

  Vinteren kaller på komfortable, men stilige plagg, og det er nettopp det J.Lindeberg har å tilby med sin sporty Creek Down Jacket. Laget med det innovative RE:SKI-stoffet, er denne jakken en garanti for å holde deg varm under alle vinteraktiviteter. Med en rekke funksjoner designet for å gi deg optimal varme og komfort, er denne jakken et must-have for sesongen.

  J.LINDEBERG Creek Down Jacket

   

  Produktdetaljer
  • Elastiske Håndgamasjer: Innebygde elastiske gamasjer på ermene forhindrer snøen i å trenge inn, og holder deg varm og tørr.
  • Høykvalitets Glidelåser: Utstyrt med toveis Vislon glidelås i fronten og håndlommene, sikrer enkel bruk og økt holdbarhet.
  • Avtakbar Hette og Emblem: Den avtakbare hetten med justerbart snøre og JL-emblemet på venstre erme tilfører et snev av eksklusivitet og tilpasningsdyktighet til designet.
  • Vannavstøtende og Miljøvennlig: Med sitt vannavstøtende stoff og PFC-frie materialer, gir denne jakken ikke bare beskyttelse mot været, men er også et bærekraftig valg.
  • Lomme med Glidelås: For å sørge for sikker oppbevaring av dine verdigjenstander, er jakken utstyrt med en innvendig glidelåslomme.
  • Fylt med 100% Tilpasset Dun: For å gi deg den ultimate varmen, er jakken fylt med 100% tilpasset dun, som garanterer komfort hele dagen.
  Komfort og Varme

  Denne jakken er ikke bare en fryd for øyet, men også ekstremt funksjonell. Den resirkulerte polyesterforet gir en myk og varm følelse, som gjør at du kan nyte vinteraktivitetene dine til det fulle.


  5. Belstaff Tundra Skinnjakke: Eksklusivitet og Raffinert Stil i Hver Søm

  I moteverdenen er det få ting som skriker 'eksklusivitet' høyere enn en nøye utformet skinnjakke. Belstaffs Tundra skinnjakke er intet unntak, og tar ledelsen når det gjelder stil, komfort og luksuriøse detaljer.

  Belstaff Tundra

   
  Produktdetaljer
  • Lammeskjæring: Den nøye utvalgte lammeskjæringen gjør ikke bare denne jakken til et iøynefallende stykke, men garanterer også holdbarhet og langvarig bruk.
  • Shearling-Detaljer: Jakken er utstyrt med shearling-jakke med glidelås, stå krage, og shearling-mansjetter, som alle bidrar til et raffinert og polert utseende.
  • Rikelig med Lagringsplass: Med to brystlommer med glidelås, to sidelommer med glidelås og innvendige lommer, gir denne jakken deg mer enn nok plass til å oppbevare dine nødvendigheter på en sikker måte.
  • Eksklusiv Merkevarelogo: Tonal Belstaff Phoenix-logoen på ermet fungerer som et merke av autentisitet og eksklusivitet.
  • Materiale og Sammensetning: Skallet er laget av farget lammeskinn, med trim av lammeskinn, og lommefôret er 100% bomull, som sørger for en luksuriøs og komfortabel brukeropplevelse.

  Dette plagget er ikke bare en feiring av eksklusivt håndverk, men også en invitasjon til å omfavne vinteren med en følelse av raffinert stil og komfort. Det er mer enn et moteplagg; det er et symbol på eleganse og luksus som er sikret å vare i mange år fremover. Ikke gå glipp av sjansen til å inkludere dette imponerende stykket i din vintergarderobe.

  Instafeed