Gå videre til innholdet

Følg oss!

Fri frakt ved kjøp over kr 1000,- Ellers fast lavpris på kr 99,-

Kontakt oss

Finn Din Perfekte Vinterjakke Dame 2023 hos Boomerang

Når vinteren nærmer seg og temperaturene synker, er jakten på den perfekte vinterjakken for damer i 2023 i full gang. En god vinterjakke skal ikke bare holde deg varm, men også reflektere din personlige stil. Hos Boomerang finner du et nøye utvalgt sortiment av vinterjakker for damer som kombinerer funksjonalitet med de siste trendene. Enten du er på utkikk etter en jakke som er robust nok for norske vintre, eller en som komplementerer din urbane stil, har vi noe for enhver smak. La oss dykke ned i noen av våre toppvalg for sesongen, og hjelpe deg med å finne en vinterjakke som ikke bare møter dine behov, men også setter standarden for vintermote i 2023.

Kim Coat fra Ricco Vero – En Ullfrakk som Definerer Eleganse

 

ricco vero frakk


Kim Coat er en ullfrakk som oser av klassisk eleganse og moderne design. Denne frakken fra Ricco Vero er skreddersydd for å gi en slank og elegant profil, og er laget av en høykvalitets ullblanding som gir overlegen varme og komfort. Med sin rene linjeføring og diskrete detaljer, som en skjult knappelukking og en ståkrage, tilbyr Kim Coat en tidløs appell. Den strukturerte passformen sikrer en flatterende silhuett, og gjør denne frakken til et ideelt valg for både jobb og finere anledninger.


Thundra Down Coat fra UBR – Din Varme Festning i Vinterkulden

ubr jakke dame

Thundra Down Coat er en dunfrakk designet for å gi maksimal varme på de kaldeste vinterdagene. Denne jakken fra UBR er ikke bare varm, men også designet for å være lett og behagelig. Med vannavvisende stoff og varmeisolerende dunfyll, er Thundra Down Coat et essensielt plagg i vintergarderoben. Den høye kragen og den justerbare hetten gir ekstra beskyttelse mot elementene, mens de romslige lommene og den praktiske toveis glidelåsen legger til funksjonalitet og stil.

 

Charlie Glatt – Minimalistisk Skjønnhet og Komfort

 

meotine jakke


Charlie Glatt er en jakke som representerer en minimalistisk og stilren tilnærming til vintermoten. Denne jakken fra Meotine er det perfekte valget for de som verdsetter enkelhet og eleganse. Med en glatt finish og høykvalitets materialer, tilbyr Charlie Glatt en balanse mellom komfort og stil. Denne jakken er lett å style med andre plagg og passer perfekt for enhver anledning, enten det er en tur i byen eller en kveld ute.

 

Yoomy fra G-Lab – Urban Eleganse med en Moderne Vri

 

G-Lab jakke dame

 

Yoomy-jakken er for den moderne kvinne som ønsker å kombinere urban eleganse med funksjonalitet. Denne jakken fra G-Lab har et unikt design som skiller seg ut i bybildet, og er laget med tanke på komfort og varighet. Med sin urbane estetikk og praktiske egenskaper, vil Yoomy-jakken være et sentralt stykke i enhver garderobe. Den er ideell for den aktive kvinne som ønsker å se bra ut samtidig som hun er beskyttet mot vinterværet.

 

Ion Parka fra UBR – Robust Beskyttelse for Eventyrlystne Sjeler

 

Ubr jakke dame

Ion Parka er den ultimate vinterjakken for de eventyrlystne. Denne parkasen fra UBR er laget for å motstå tøffe værforhold, samtidig som den holder deg varm og komfortabel. Med sin robuste konstruksjon og varme fôring, er Ion Parka det perfekte valget for utendørsaktiviteter eller en kald dag i byen. Den kombinerer funksjonalitet med en stilfull design, og er et must-have for de som verdsetter kvalitet og holdbarhet i deres vinterbekledning.

Instafeed