OM BOOMERANG

I 1978 åpnet moteforretningen Boomerang sine dører. To etasjer sentralt plassert midt i gågata, Fredrikstad. Også den gang var Boomerang unik i sitt konsept og ble raskt en trendsetter innen klesmote for Henne og Han i Fredrikstad, og etter hvert i hele Østfold.

Gjennom årene har vi holdt fast ved vårt konsept, men for å kunne tilby våre kunder en helhetlig og oppdatert handleopplevelse, flyttet vi butikken ned på et plan, 50 meter lenger syd i gågata. Til det som i dag er midt i gågata! Vi er stolte av å kunne presentere ferske nyheter fra moteverden, i en arkitekttegnet og "s kreddersydd" butikk som med sin utforming og design har et sterkt urbant og internasjonalt preg.

Med fokus på anerkjente merkevarer, kvalitet, god personlig service og ikke minst et godt arbeidsmiljø, har vi opparbeidet oss en stor kundekrets og et renomè som strekker seg langt utover Fredrikstads grenser.

Siden 1978 har vi utviklet et kontaktnett blant nasjonale & internasjonale leverandører av kvalitetsklær. Dette har gitt oss muligheten til å kunne velge blant de aller beste merkevarer. Boomerang ble årets bedrift 2008.
Les mer om kåringen her.

I desember 2015 åpnet vi vår første butikk i Sarpsborgs handlegate.
Les mer om butikken i Sarpsborg her.

Våre ansatte i Fredrikstad

Kristian
Daglig leder

Nina

Tone

Vegard

Våre ansatte i Sarpsborg

Christoffer

Kitt